Kassa met webshopkoppeling

Een kassa die perfect samenwerkt met de webshop

Koppel het PurePOS kassasysteem aan uw webshop en voorkom dubbel werk. Ontdek onze omnichannel oplossingen en bespaar tijd en moeite. Met de PurePOS webshopkoppeling kies je voor gemak en ben je klaar voor de toekomst

GRATIS ADVIES AANVRAGEN

Bedien je klanten zowel offline als online

Anno nu is het hebben van een webshop niet meer weg te denken. Het combineren en één laten worden van uw winkel en uw online webshop vergt een nieuwe kijk en nieuwe manier van werken.  POSManager helpt veel retailers deze stap te maken. Met onze PurePOS retailsoftware bieden wij de mogelijkheid om uw winkel en online shop synchroon te laten lopen en het maximale uit beide te halen. Het bieden van online mogelijkheden binnen uw winkel behoort ook tot de mogelijkheden om de beleving van de klant nog exclusiever te maken.

Meer informatie aanvragen

Beheer de webshop via de PurePOS kassa

Een webshopkoppeling zorgt voor veel tijdsbesparing. Heb je een nieuw artikel? Maak deze eenvoudig aan in uw kassa en vink het webshopvakje aan. Het nieuw artikel is direct gepubliceerd in de webshop. Zo is de webshop altijd up to date en bespaar je kostbare tijd. De koppeling biedt actueel inzicht in de inkoop, verkoop en voorraad in één systeem. 

Meer informatie aanvragen

Webshopkoppelingen

WooCommerce

Lightspeed

Shopware

Offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan

Offerte

Demo aanvragen

Online of op locatie

Demo