Retail kassasysteem

Speciaal ontwikkelt voor de retail

POSManager biedt je een volledig winkelmanagementsysteem én ontzorgt je bij elk onderdeel rondom het in- en verkoop proces binnen de organisatie. 

Of het nu 1 winkel betreft of meerdere filialen, PUREPOS  stroomlijnt alle processen vanuit 1 centrale plaats, die 24/7 beschikbaar is. Een waarborg voor continuïteit met het unieke on- & offline concept. Zo staat uw winkel nooit stil. 

PUREPOS biedt oplossingen voor diverse branches en ondernemingen. Voor starters of kleinere onderneming hebben wij onze  PUREPOS  basic Bent u een groot winkelbedrijf, een filiaalbedrijf of een franchiseorganisatie dan is onze PUREPOS  enterprise oplossing de juiste keuze voor je organisatie.

PurePOS koppelingen

Binnen PurePOS zijn diverse koppelingen mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

AFAS koppeling

Twinfield export

Snelstart export

Sendcloud koppeling

WooCommerce koppeling

Shopware koppeling

Lightspeed koppeling

Postcodetabel koppeling

Weegschaal koppeling

Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

PUREPOS is het meest gebruiksvriendelijke kassasysteem op de markt. Heeft u een nieuwe medewerker? Geen probleem, ook deze medewerker heeft de kassa snel onder de knie. Door het scannen van producten in combinatie met hardlopers op snelknoppen kan je gemakkelijk en snel afrekenen.

Meer informatie aanvragen

Beheer alles via de gratis backoffice

*Eerste licentie gratis.

Voeg gemakkelijk artikelen toe via de backoffice en verrijk ze met de juiste informatie. Van inkoopprijs, verkoopprijs tot leverancier. Maak klantspecifieke prijslijsten voor bijvoorbeeld levering aan horeca. Beheer de voorraad en krijg snel inzicht in de minimale en maximale voorraad. Koppel PUREPOS aan je boekhoudpakket en webshop en geniet van nog meer tijdwinst. 

Meer informatie aanvragen

“Het PurePOS kassasysteem is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Het systeem is makkelijk aan te leren voor nieuwe medewerkers. Alle mogelijkheden zitten erin. POSManager is vooruitstrevend en het beste wat te vinden is voor onze branche.”

Stefan van der Krabben – Wijnhuis Oss