Inventarisatiescanner kassasysteem voorraadbeheer

Inventariseren wordt een makkie!

Inventariseren met een handheld en PureSCAN app: De tijd van de jaarafsluiting is weer aangebroken en dit betekent dat het tijd is om de winkelinventaris te inventariseren. Bij POSManager maken we dit graag gemakkelijker.

Tijd besparen met inventariseren

Automatiseer het inventarisatieproces. Niet meer de artikelen tellen, het aantal op een briefje schrijven, om het vervolgens dit weer allemaal over te moeten typen in het kassasysteem. Kies voor een inventarisatiescanner waarbij je direct het getelde artikel scant en het aantal ingeeft. Heb je alle artikelen geteld en ingevoerd dan verzend je informatie naar de PurePOS backoffice. Verwerk de lijst en je voorraad is weer actueel.

Nieuw model inventarisatiescanner

Met trots presenteren wij onze nieuwe inventarisatieapp PureSCAN en met een nieuw model Zebra handheld. Lekker robuust en er zijn diverse accessoires verkrijgbaar. Zo maak je jouw handheld naar eigen wens gemakkelijk bruikbaar.

Etiketten printen, inkoop en verkooporders

Met deze scanner is het ook mogelijk om de artikelen te scannen waar je een etiket van uit wil draaien. Scan het artikel, geef het aantal etiketten op en laad de gegevens in de PurePOS backoffice. Op deze manier is het ook mogelijk om wel inkoop als verkooporders te maken voor leveranciers of klanten.